Utomhusspa, robotdammsugare & pizzaugn

MSpa Utomhusspa

Är du jakt efter ett eget utomhusspa? Att leva gott på hemmaplan och njuta mer av livet är något fler väljer att investera i. Varför inte maximera livskvalitén så mycket det går? Ett utomhusspa från MSpa är ett perfekt sätt att göra detta på. Vi erbjuder ett brett sortiment av några av marknadens bästa utomhusspabad. Vi har något för alla plånböcker och är övertygade om att vi har precis vad du söker.

Att krydda hemmet med ett varmt utomhusspa är enligt oss definitionen av njutning. Tänk dig själv vad härligt det är att efter en lång arbetsdag sjunka ner i ett varmt bad. Kanske med någon go dryck, under en stjärnklar himmel. Länge har steget till ett köp varit stort, då priserna varit höga för spabad. Något utmärkande med vårt sortiment är de uppblåsbara spabaden. Till ett lägre pris, kan du därmed få ett bad med precis samma avkoppling. Fördelen är också att ditt bad blir mer flyttbart och du är inte lika låst.

Till våra utomhusspa kan du komplettera med MSpa filter, MSpa tillbehör och MSpa reservdelar.

Är du nyfiken? Titta in vårt breda sortiment.

Robotdammsugare från Cleanmate – mest prisvärd?

Vill du köpa robotdammsugare? Du är inte ensam. Denna smarta städlösning är numera standard i väldigt många hem. Vi erbjuder högkvaltiativa och prisvärda robotdammsugare från Cleanmate. En stark och välkänd aktör på marknaden, som erbjuder riktigt bra robotdammsugare till ett konkurrenskraftigt pris. Cleanmate har lyckats få ner priserna och samtidigt skapa självgående dammsugare av högsta klass. Du ska inte behöva betala överdrivet mycket för kvalitativa produkter.

Varför robotdammsugare?

Har du inte blivit övertygad att haka på trenden ännu? Vill du hellre koppla in den dammsugare och göra det själv. Innan du bestämmer dig för det, häng med här. Fördelarna är väldigt många av att investera i en robotdammsugare från Cleanmate.

Du sparar tid

Det tar en stund att dammsuga. Särskilt stora villor, och vi har nog alla känt hur vi hellre sjunker ner i soffan efter jobbet, eller kanske vill börja med maten eller hinna med den där löprundan. Med en bra robotdammsugare sparar du tid och får möjlighet att få ihop livspusslet i övrigt.

Ett renare hem

Hur ofta dammsuger du? En gång i veckan? Eller är du flitigare än så? Med en robotdammsugare kan du dammsuga när du vill. Du behöver inte ens vara hemma när din städkompis gör jobbet åt dig. Du kan då njuta av ett nystädat hem – varje dag. Det är nästan som att ha städhjälp hemma.

Det är bara ett axplock av möjligheter som kommer med ett köp av en självgående dammsugare. Är du nyfiken på vårt sortiment? Här är alla våra bra robotdammsugare.

Tyngdtäcke från Coolest

Har du någonsin testat ett tyngdtäcke? Vi förstår varför det har blivit så populärt, då det är fantastiskt att sova med. Ett tyngdtäcke ger en härligt lugnande känsla i kroppen, en känsla av att sova tryggt och bekvämt. Många med sömnbesvär sover bättre genom att använda täcken med mer tyngd i. Genom tryckstimulansen i täcket somnar du snabbare, samtidigt som det minskar ångest, oro och stress. Kroppen frisätter hormoner, du andas jämnare och får bättre sömn.

Att investera i sin sömn går att likställa med att investera i din hälsa. Ordentlig sömn påverkar otroligt mycket och är värt att ta på allvar. Coolest har tagit fram en egen kollektion av tyngdtäcken, vilka snabbt har blivit populära på marknaden. Vi erbjuder högkvalitativa tecken till ett attraktivt pris – utan att kompromissa på kvalitén. Vi vill erbjuda dig som konsument bättre sömn och bättre hälsa med hjälp av våra prisvärda tyngdtäcken. Vår ambition har varit att ta fram det bästa tyngdtäcket, till det bästa priset. Något vi tycker att vi lyckats med.

Kolla gärna in våra tyngdtäcken och hitta det som passar just dig.

Bertello Pizzaugn – den bästa?

Få maträtter är så djupt inbakade i den svenska folksjälen som pizza. Få saker slår en nybakad pizza, med lite goda råvaror på. Vi på Coolest erbjuder en fantastisk pizzaugn från Bertello. Med hjälp av den kan du skapa din egen drömpizza, med din prägel på. Trenden att göra det själv blir allt större, och att kunna göra det över eld ger en fantastisk smak.

Med hjälp av vår Pizzaugn kan du var du än befinner dig grädda hemlagade pizzor snabbt och enkelt. Du kan använda ved, grillkoll eller pellets vilket gör att du kan använda den precis vart du än befinner dig. Ugnen kan uppmäta till över 500 grader, vilket gör att din pizza är färdig under 2 minuter. Ugnen är mobil och enkel att ta med sig. Varför inte ta med den ut i naturen och göra en pizza under stjärnhimmeln? Eller varför inte ta med den till stugan?

En pizzaugn från Bertello innebär ändlösa möjligheter och fantastiska måltider tillsammans med nära och kära. Vi erbjuder även tillbehör till ugnen bland annat i form av överdrag, termometer och gasbrännare.

Kolla in hela sortimentet av pizzaugnar här!